Střední škola hotelnictví a gastronomie [ Střední škola ]
Škola sdružuje střední odbornou školu a střední odborné učiliště, v nichž se připravují žáci především pro povolání v oblasti gastronomie, hotelnictví a turismu.
Škola udržuje kontakt s odbornou veřejností, je členem těchto asociací:
Asociace kuchařů a cukrářů
Asociace barmanů
Národní federace hotelů a restaurací
Naše škola byla MŠMT a NÚOV vybrána a zařazena jak o jediná v rámci Moravskoslezského kraje pro "Pilotní projekt ověřování jednotného zadání nového modelu závěrečných zkoušek v oboru kuchař".
Celkem je do projektu zapojeno 8 škol z ČR.
V říjnu 2003 jsme obdrželi čestné uznání hospodářské komory za vysokou úroveň praktické přípravy v oboru Cukrář - výroba.
Oboustranně odborně spolupracuje s těmito firmami:
BOHEMIA sekt, Českomoravská vinařská a.s., Starý Plzenec
VITANA, a.s., Byšice
NESTLÉ a.s
Pivovar Radegast a.s.
Nabídka ke studiu
ve školním roce 2007/2008
Studium pro žáky s ukončenou povinnou školní docházkou
Čtyřleté obory Dosažený stupeň vzdělání: střední vzdělání s maturitní zkouškou
65-42-M/004 Hotelnictví a turismus PZ
65-41-L /005 Číšník, servírka PZ
65-41-L /006 Kuchař, kuchařka PZ
Tříleté obory Dosažený stupeň vzdělání: střední vzdělání s výučním listem
65-53-H/001 Číšník, servírka
65-52-H/001 Kuchař, kuchařka
65-51-H/002 Kuchař-číšník pro pohostinství
.29-54-H/002 Cukrář, cukrářka - výroba
Nástavbové studium pro absolventy učebních oborů kuchař, číšník, pohostinství, cukrář
65-41-L/504 Společné stravování (ukončen maturitou)
Škola udržuje kontakt s odbornou veřejností, je členem těchto asociací:
Asociace kuchařů a cukrářů
Asociace barmanů
Národní federace hotelů a restaurací
Naše škola byla MŠMT a NÚOV vybrána a zařazena jak o jediná v rámci Moravskoslezského kraje pro "Pilotní projekt ověřování jednotného zadání nového modelu závěrečných zkoušek v oboru kuchař".
Celkem je do projektu zapojeno 8 škol z ČR.
V říjnu 2003 jsme obdrželi čestné uznání hospodářské komory za vysokou úroveň praktické přípravy v oboru Cukrář - výroba.
Oboustranně odborně spolupracuje s těmito firmami:
BOHEMIA sekt, Českomoravská vinařská a.s., Starý Plzenec
VITANA, a.s., Byšice
NESTLÉ a.s
Pivovar Radegast a.s.
Nabídka ke studiu
ve školním roce 2007/2008
Studium pro žáky s ukončenou povinnou školní docházkou
Čtyřleté obory Dosažený stupeň vzdělání: střední vzdělání s maturitní zkouškou
65-42-M/004 Hotelnictví a turismus PZ
65-41-L /005 Číšník, servírka PZ
65-41-L /006 Kuchař, kuchařka PZ
Tříleté obory Dosažený stupeň vzdělání: střední vzdělání s výučním listem
65-53-H/001 Číšník, servírka
65-52-H/001 Kuchař, kuchařka
65-51-H/002 Kuchař-číšník pro pohostinství
.29-54-H/002 Cukrář, cukrářka - výroba
Nástavbové studium pro absolventy učebních oborů kuchař, číšník, pohostinství, cukrář
65-41-L/504 Společné stravování (ukončen maturitou)
KONTAKTNÍ ADRESA:
Střední škola hotelnictví a gastronomie
Mariánská 252
744 01 Frenštát pod Radhoštěm
Česko (CZ)tel: (+420) 556 836 551
fax: (+420) 556 835 874
e-mail: sshg@freniss.cz
UMÍSTĚNÍ
- Lokalita: Mariánská, č. 252
- Území obce: Frenštát pod Radhoštěm
- Správní obvod 2: Frenštát pod Radhoštěm
- Správní obvod 3: Frenštát pod Radhoštěm
- Území NUTS 4: Okres Nový Jičín
- Území NUTS 3: Moravskoslezský kraj
- Území NUTS 2: Moravsko-Slezsko
- Turistická oblast: 38 Beskydy - Valašsko
- Turistický region: Severní Morava a Slezsko
DALŠÍ INFORMACE: http://www.freniss.cz
Typ záznamu: Střední škola
AKTUALIZACE: Kateřina Krestová (Městské kulturní středisko) org. 56, 25.06.2008 v 10:52 hodin
KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s.
V Perníkové chaloupce č. p. 38
533 52 Ráby u Pardubic
Czech Republic
spravce@kralovstvi.cz
(+420) 602 413 134