COLOR Studio Ostrava [ Grafické studio ]

Grafika, profesionální foto, časopisy, katalogy, brožury, leporela, ceníky, příručky, plakáty, kalendáře, prospekty, www projekty.

Naše reklamni studio pro Vás připravi Vaše tiskové materiály a pošle Vám je před vytištěním k recenzi pomocí E-mailu ve formátu PDF. Díky tomu budete mít okamžitou a přesnou představu o tom, jak budou Vaše reklamní materiály vypadat. Pak je jedno, sídlí-li naše studio ve městě vzdáleněm desítky kilometrů. U zaběhnutých klientů tímto šetříme čas i peníze. Samozřejmě že, dáváme přednost osobnímu kontaktu, avšak pro textové korektury a drobné změny je tento způsob komunikace úspornější. Tisk zajišťujeme v partnerských tiskárnách.

Texty:
lze předávat E-mailem ve Wordu.

Obrázky:
Vyfotíme digitální zrcadlovkou.
Obrázky z vašich digitálních fotoaparátů je možno předávat studiu ve formátu JPEG, TIFF pořízeně na nejvyšší rozlišení.

Dokumenty:
zpracováváme na výkonných počítačích Macintosh. V programech InDesign, Illustrátor a Photoshop z řady Adobe Creative Cloud. Po dohodě zpracujeme Vaše soubory z PC. U vektorové grafiky z PC je nutné písmo převést do křivek a vždy dodat náhled. Vektorovou grafiku z Corel Draw exportujte do formátu Adobe Illustrátor.

Data:
výstup a vstup dat je zajištěn pomocí CD, DVD, FTP, pro E-mail je vhodné data zkompresovat (MAC -> DropStuff, PC -> ZIP).

KONTAKTNÍ ADRESA:

Pavel Náplava - COLOR Studio
Ing. Pavel Náplava
B. Smetany 1446
725 25 Polanka nad Odrou
Česko (CZ)
tel: (+420) 552 309 429
(+420) 603 324 434

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.ColorStudio.cz
Typ záznamu: Grafické studio
AKTUALIZACE: Pavel Náplava (Pavel Náplava - COLOR Studio) org. 56, 07.03.2014 v 22:55 hodin

Pokud máte jakékoliv náměty, připomínky, fotografie, vzpomínky nebo jiné archivní materiály k textu připravované publikace, prosíme, kontaktuje nás na níže uvedené adrese. Děkujeme.

KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s.
V Perníkové chaloupce č. p. 38
533 52 Ráby u Pardubic
Czech Republic
spravce@kralovstvi.cz
(+420) 602 413 134