Svatomichaelský pěvecký sbor [ Pěvecký sbor ]

Svatomichaelský pěvecký sbor
Baví vás zpívání?
Tak jste u nás vítáni.
Máte-li zpěvný hlas?
Tak přijďte mezi nás!
Náš Svatomichaelský pěvecký sbor má kolem 30 členů různých věkových kategorií v hlasovém zastoupení soprán, alt, tenor, bas. Zpíváme písně liturgické i světské, lidové i moderní úpravy či spirituály. Sbor byl založen v roce 2009. Obec Řepiště reprezentujeme na různých kulturních akcích, např. na mezinárodním festivalu Slezská lilie, u příležitosti křtu knihy B. Pavloka, na vánočních a výročních koncertech, při výročí 100 let včelařské organizace Paskov, na krmášských slavnostech, při mších v kostele. Pravidelně taky vystupujeme v Domě pokojného stáří ve Frýdku ��" Místku aj. Od roku 2011 sbor úzce spolupracuje s nově vzniklým symfonickým orchestrem - Moravskoslezskou sinfoniettou. V roce 2011 sbor také uzavřel družbu se smíšeným pěveckým sborem Slavíkem z Pacova.
Svatomichaelský pěvecký sbor řídí Mgr. Hana Kukučková.
Zveme zájemce do sborové zkoušky, která se koná každé úterý od 17:00 hodin v hasičárně v Řepištích. Přijďte se k nám podívat, zazpívat, pobavit potěšit.

UMÍSTĚNÍ

Typ záznamu: Pěvecký sbor
AKTUALIZACE: Rostislav Kožušník org. 56, 22.05.2012 v 07:47 hodin

Pokud máte jakékoliv náměty, připomínky, fotografie, vzpomínky nebo jiné archivní materiály k textu připravované publikace, prosíme, kontaktuje nás na níže uvedené adrese. Děkujeme.

KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s.
V Perníkové chaloupce č. p. 38
533 52 Ráby u Pardubic
Czech Republic
spravce@kralovstvi.cz
(+420) 602 413 134